Vacature Projectmanager

De publieke ruimte is ons speelveld. VormVijf werkt samen met opdrachtgevers die zich bewust zijn van hun maatschappelijke rol. Overheden, ondernemingen en organisaties met de burger als belangrijkste en grootste doelgroep. De context staat altijd centraal. Met de wil om te vernieuwen en te verrassen om zo tot aansprekende resultaten te komen. Van on- tot offline, van 2 tot 3D, alles waarmee we impact kunnen creëren. Want daar doen we het voor, al meer dan 40 jaar!

 

Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een tweede

Projectmanager (medior)

Stressbestendig met een gezonde dosis doorzettingsvermogen!
(32 tot 40 uur per week)

Wat vragen wij van jou

Je denkt vanuit de inhoud, werkt gestructureerd, weet tot de kern van de vraag door te dringen. Vervolgens weet je dit met het team te vertalen naar creatieve concepten die het verschil maken. Daarnaast ben je communicatief sterk, kun je goed met opdrachtgevers omgaan en pas je ook nog eens goed in ons multidisciplinaire team.
Je hebt affiniteit met communicatie en ontwerpen en liefst al enige bureau-ervaring, al vinden wij de juiste mentaliteit een stuk waardevoller. Ook zijn we nieuwsgierig naar jouw drijfveren en ambities. Naar wat je nog wilt leren en naar wat je talenten zijn.

Wat hebben wij jou te bieden

We bieden je een uitdagende werkomgeving in een oud koetshuis in het hart van Den Haag. Je werkt met gepassioneerde collega’s en aansprekende klanten zoals bijvoorbeeld Rijkswaterstaat, VNG, Nationale ombudsman, Deltaprogramma, de Hoge Raad en verschillende ministeries aan de uitdagingen van vandaag en morgen. Natuurlijk krijg je maximaal de ruimte om je te ontwikkelen. Werken bij VormVijf betekent ook goede cappuccino’s en gezellige lunches.

Solliciteren

Meer informatie, neem contact op met Saskia Verschelling: .
Enthousiast? Stuur je sollicitatie naar: