VormVijf

Het publieke domein is ons speelveld. Samen creëren van impact is wat ons drijft. En we houden van verhalen.

VormVijf is in 1974 opgericht door vijf ontwerpers ieder met een eigen discipline: grafische-, typografische, illustratieve, industriële en fotografische vormgeving. Samen werd een eerste project geworven: het logo van de RET. Het logo dat nog steeds in Rotterdam en omgeving te zien is wordt door iedere Rotterdammer herkend, leeft nog steeds. De verschillende disciplines raakte steeds meer in elkaar verweven en verder uitgebreid. Anno nu maken we verhalen waarbij de kracht van design ons uitgangspunt is.

Samen creëren we impact

Dat is wat ons tot op de dag van vandaag bezig houdt: samen creëren van impact. Samen met onze opdrachtgevers en met een leuk en gedreven team van specialisten. Vol met kennis en ervaringen die ze in ieder project meenemen.

 • VormVijf

  Marcel Douw

  Creatief strateeg
  Als creatief strateeg weet hij de verbinding te maken tussen strategie, communicatie, design en technologie.
 • VormVijf

  Yu Zhao

  Design director
  Yu brengt een brede internationale ervaring als ontwerper mee naar VormVijf. Hij is gespecialiseerd in het ontwikkelen van identiteiten en datavisualisatie.
 • VormVijf

  Niek de Bruijn

  Senior ontwerper
  Niek ziet toe op de continuïteit van de vormgeving en deelt de ontwikkelingen binnen het vakgebied met het team.
 • VormVijf

  Elisabeth Kroon

  Communicatieadviseur
  De expertise van Elisabeth ligt op het gebied van context, concept en communicatie. Ze houdt ervan complexe materie om te zetten naar een heldere strategie en communicatie.
 • VormVijf

  Emmy Visser

  Senior Ontwerper / Adviseur
  Met een brede achtergrond in communicatie en jarenlange ontwerpervaring en zoekt Emmy vanuit daar naar het beste samenspel tussen vorm en inhoud.
 • VormVijf

  Paul Monster

  Dtp'er - Specialist digitoegankelijkheid
  Paul houdt zich als vormgever graag bezig met jaarverslagen, interactieve presentaties en magazines. Een goede interactie met de klant en het team staat daarbij voorop.
 • VormVijf

  Ronald Appeldoorn

  Ontwerper
  Ronald is een all-round ontwerper die zichzelf graag blijft uitdagen en ontwikkelen. Hij heeft met name affiniteit met animaties.